Jucătorii sunt foarte responsabili și foarte implicați în tot ceea ce facem. Am un grup care se antrenează foarte bine, și este o plăcere să-i antrenez. Sigur, eu am avut la dispoziție o perioadă foarte scurtă de timp în care trebuie să identifici problemele, nivelul de pregătire, să alegi sistemul de joc cel mai potrivit. Eu cred, și sper, să fi găsit metodele cele mai bune ca echipa să fie în formă, să arătăm foarte bine din punct de vedere tehnic. Aspectul fizic este și el foarte important, pentru că avem un teren destul de greu. Nu se poate să n-am emoții. Emoțiile sunt ceva ce trebuie să facă parte la echipă, la toți jucătorii, la antrenori, dar vorbim de acele emoții care ne ajută să fim motivați, concentrați.
Vom rămâne la sistemul cu trei fundași, am în minte și alt sistem, dar pentru că în momentul în care am preluat echipa am analizat și am considerat că acesta este cel mai bun sistem în acest moment. Acesta l-am și antrenat, l-am și jucat. E greu să schimbi în momentul de față, dar această echipă poate să joace și în alt sistem, la fel cum se poate adapta în timpul jocului la altceva, la unul cu patru fundași, dar sistemul pe care-l jucăm noi acum, este unul care ajută foarte mult în primul rând atacul, ca dovadă că am marcat foarte mult în pregătiri. Nu trebuie deci interpretat că dacă vom juca în sistemul cu trei fundași vom juca numai defensiv. Echipa resimte o presiune a faptului că n-a mai câștigat de mult timp, e important să înțelegem în astfel de partide cum să abordăm jocul.
Anticipăm un duel echilibrat între două formații de valori apropiate. U Cluj câștigă sau face egal și se marchează 0-3 goluri (1X & 0-3 goluri) – Ponturi U Cluj – Voluntari – Cotă 1. 47 la Gets Bet Pariuri Sportive. Mizăm pe faptul că „studenții” vor face un meci bun în partida de debut a lui Ovidiu Sabău pe banca tehnică. Fotbal Superliga – Formă U Cluj Universitatea Cluj n-a avut liniște în pauza de iarnă. Conducerea echipei a fost înștiințată de Eugen Neagoe că acesta își va rezilia contractul. Neagoe a plecat la Craiova, iar în locul său a fost adus Ioan Ovidiu Sabău.
Înainte de ponturi U Cluj vs Voluntari formața gazdă se află pe locul 14, cu doar 19 puncte acumulate în 21 de meciuri. Pentru a se salva de la retrogradare „studenții” au realizat și câteva achiziții în luna ianuarie. Au fost împrumutați de la FCSB, respectiv CFR Cluj, atacanții Ianis Stoica, respectiv Ze Gomes. De asemenea, au mai fost aduși Andrei Miron (liber de contract), Dorinel Oancea și Răzvan Trif (ambii de la Mioveni). Universitatea Cluj a disputat trei amicale sub comanda lui Sabău. În primul duel ardelenii au pierdut cu 1-3 în fața elvețienilor de la Zurich. Apoi a urmat un succes răsunător contra lui Debrecen, scor 4-0.
2022 Voluntari – Hermannstadt (Superliga) 3-0 06. 2022 Sepsi – Voluntari (Cupa României) 4-0 09. 2022 Sepsi – Voluntari (Superliga) 1-1 16. 2022 Voluntari – Farul Constanța (Superliga) 1-1 07. 2023 Voluntari – Mezokovesd (Meci amical) 2-1 U Cluj – Voluntari – Formații probabile – Superliga Ioan Ovidiu Sabău va alinia, probabil, următorul 11 în duelul U Cluj vs Voluntari: Iliev – Vlădoiu, Miron, Ispas, Trif – Romario, Fulop, Bic – Chipciu, Stoica, Thiam. Liviu Ciobotariu va replica cu acest prim 11 pentru Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Costin, Sigurjonsson, Meleke, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan.
FC Voluntari vs Universitatea Cluj Live Scores | LiveScoreThe latest football scores, line-ups and more for FC Voluntari vs Universitatea Cluj. Your live football score for FC Voluntari vs Universitatea Cluj in the Liga 1 from LiveScores. com, covering football, cricket, tennis, basketball and hockey livescores.
U Cluj – Voluntari, prima bătălie pentru rămânerea în Superligă. Sabău: ”Ne trebuie multă minte, atenție, concentrare, și să jucăm la rezultat”U Cluj va juca, vineri, în primul meci oficial al acestui an, împotriva celor de la FC Voluntari, în cadrul etapei a 22-a a Superligii. ”Șepcile roșii” vin după un cantonament reușit în Turcia, și sunt obligați să câștige toate cele trei puncte puse în joc, pentru a spera la îndeplinirea obiectivului principal al echipei în acest sezon, salvarea de la retrogradare. Partida va reprezenta și revenirea oficială a lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a Universității.
”Jucăm cu un adversar matur, cu mai multă experiență în prima ligă, cu stabilitate pe banca tehnică. Ne așteaptă un meci important de Liga I. Pentru mine contează foarte mult un rezultat pozitiv pentru tot ceînseamnă încredere, relația cu jucătorii, încredere în munca pe care o facem, la fel de important e pentru ce înseamnă clasament, ce înseamnă public, atmosfera care se crează în jurul unui rezultat pozitiv. Eu zic că ne-am pregătit foarte bine. Nu avem accidentări, am crescut în perioada de pregătire de la antrenament la antrenament, am și făcut ultuimul meci amical foarte bun. Există disponibilitate, o stare de spirit bună. Am și calitate la jucători și, ce e foarte important, mă bucură partea umană.
CSO Voluntari vs ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
FC Voluntari vs CFR Cluj H2H 29 jan 2023 Head to - FcTables
U Cluj vs Voluntari – Meciuri directe Superliga Unicul joc direct din Superliga U Cluj vs Voluntari s-a jucat în turul campionatului. Partida de la Voluntari s-a terminat fără goluri, scor 0-0. Pronosticuri U Cluj – Voluntari – Fotbal Superliga La finalul primei reprize va conduce U Cluj sau Voluntari (PR 12) – Ponturi U Cluj vs Voluntari – Cotă 1. 81 la Winner Pariuri. Concluzii U Cluj vs Voluntari este partida care (re)deschide sezonul din Superligă. La prima vedere sunt favoriți ilfovenii, dar gazdele încearcă să se redreseze după aducerea lui Ioan Ovidiu Sabău. „Studenții” au nevoie de cele trei puncte pentru a mai urca în clasament. Echipa BETuri ți-a pregătit ponturi și pentru: Rapid vs Sepsi, Cedevita – U-BT Cluj, West Ham – Everton, Juventus – Monza, Ceuta vs Barcelona, Leipzig vs Bayern sau Villarreal vs Real Madrid. Te așteptăm și pe canalul nostru de Telegram, acolo unde zilnic postăm cele mai noi bilete și pronosticuri.
Voluntari vs. Universitatea Cluj - Football Match Summary
Trebuie foarte multă inteligență, răbdare, atenție, la fel, să nu fim condiționați în ceea ce înseamnă atitudinea. Bine, atitudinea trebuie să o avem, să nu fiu înțeles greșit, dar nu trebuie o abordare la hei-rup, și că vrea publicul. Ne trebuie multă minte, atenție, concentrare, gândit jocul, și jucat la rezultat în momentul de față, pentru că noi avem nevoie de rezultate, după care, sigur, ne vom gândi și la alte aspecte. Dar, ce e foarte important, această echipă trebuie să arate maturitate, inteligență de joc și să jucăm până când avem încredere în noi, până poziția din clasament ne va permite să fim mai relaxați, să jucăm la rezultat. Emoțiile sunt foarte mari la reîntâlnirea cu publicul, eu sper să fie cât mai mulți oameni în tribune.
Trupa ilfoveană are nevoie să recupereze patru puncte față de Sepsi, ultima echipă care se află pe un loc de play-off. Liviu Ciobotariu a cerut și el întăriri pentru a doua parte a sezonului. Voluntari a achiziționat patru jucători până acum. În atac au sosit Andrei Dumiter (de la FCSB) și Aymar Meleke ( de la SO Armee). La mijloc a fost adus islandezul Runar Mar Sigurjonsson, fost jucător în trecut la CFR Cluj.
Scoruri live U-BT Cluj-Napoca, rezultate și program meciuri, Miercurea Ciuc - CSU Cluj Napoca liveAJUTOR: Sunteți pe pagina de scoruri ale echipei U-BT Cluj-Napoca din secțiunea Baschet/România. Pe Flashscore. ro găsiți rezultatele finale și parțiale ale echipei U-BT Cluj-Napoca, clasamente și detalii meciuri. Pe lângă rezultatele echipei U-BT Cluj-Napoca puteți urmări peste 150 de competiții de baschet din mai mult de 30 de țări din toată lumea pe Flashscore.
Universitatea Cluj vs Voluntari, 2023-01-20 - Liga I
U Cluj vs Voluntari se va disputat pe Cluj Arena din Cluj-Napoca vineri, 20 ianuarie, de la ora 16:30. Partida se va transmite în direct pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Motivarea ponturilor pentru U Cluj – Voluntari – Fotbal Superliga Un singur meci direct U Cluj – Voluntari a avut loc în Superligă. S-a întâmplat în turul campionatului, iar partida s-a terminat 0-0. U Cluj a înregistrat două eșecuri și trei rezultate de egalitate în ultimele cinci meciuri din Superligă.
Nu în ultimul rând, în defensivă a mai venit puștiul Mario Pavel, în vârstă de doar 19 ani. Voluntari a disputat doar un singur amical în pauza de iarnă. Ilfovenii au câștigat partida contra maghiarilor de la Mazekovesd cu 2-1. Nemec și Doru Andrei au marcat golurile echipei din județul Ilfov. În Superligă formația antrenată de Ciobotariu a terminat 2022 cu un egal împotriva liderului campionatului, Farul Constanța. A fost 1-1 la final pe Stadionul Anghel Iordănescu. Băluță a înscris repede pentru „marinari” în debutul meciului. Slovacul Nemec a egalat pentru Voluntari pe finalul partidei din penalty. 03.
Universitatea Cluj - FC Voluntari » Live Score & Stream +
Voluntari a bifat o victorie, o înfrângere și trei rezultate de egalitate în precedentele cinci etape din Superligă. Universitatea Cluj are a doua cea mai slabă ofensivă din campionat, cu doar 14 goluri înscrise în 21 de meciuri. Doar Mioveni a marcat mai puțin – 13 goluri. Nici FC Voluntari nu este o formație prea ofensivă. Ilfovenii au marcat doar 19 goluri în prima jumătate a sezonului. Ponturi U Cluj – Voluntari – Meciuri Superliga Pauză sau final egal (PSF X) – Pronosticuri U Cluj vs Voluntari – Cotă 1. 57 la Superbet Pariuri Sportive.
Universitatea Cluj vs. Voluntari - 20 January 2023 - Soccerway
Îmi doresc și de la jucători agresivitate și ritm, și să nu se mulțumească cu puțin, și, cu siguranță, dacă voi reuși să-i transform în acest sens, ne vom putea salva de la retrogradare. Cea mai mare presiune este pe mine, în acest moment, pentru că mă și responsabilizez foarte mult. Nu vă ascund faptul că în primele 4-5 zile am realizat ce înseamnă să conduc această echipă.
11. 12. 2022 U Cluj – UTA Arad (Superliga) 0-0 17. 2022 Sepsi – U Cluj (Superliga) 2-1 07. 2023 U Cluj – Zurich (Meci amical) 1-3 10. 2023 U Cluj – Debrecen (Meci amical) 4-0 13. 2023 U Cluj – Schaffhausen (Meci amical) 4-2 Meciuri Superliga – Formă Voluntari Cauți cote U Cluj – Voluntari din Superligă? Le găsești pe BETuri. ro. Ilfovenii au avut mai multă liniște în perioada de vacanță decât ardelenii. Voluntari continuă pe banca tehnică cu Liviu Ciobotariu, cel care are misiunea de a duce echipa în play-off. Înainte de ponturi U Cluj vs Voluntari formația oaspete se clasează pe locul 8, cu 26 de puncte.
U Cluj - Voluntari | Ponturi Superliga | 20. 01. 2023Superliga se întoarce în ziua de vineri, iar U Cluj – Voluntari este prima partidă a etapei cu numărul 22 pentru care avem avancronica și ponturi de top. Se anunță un duel foarte interesant pe Cluj Arena, mai ales din perspectiva gazdelor. Universitatea Cluj și-a instalat un nou tehnician în pauza competițională. La cârma echipei a venit Ioan Ovidiu Sabău, fostul mare internațional al naționalei României. Sabău are misiunea de a salva de la retrogradare formația ardeleană. Voluntari, în schimb, pare și în acest sezon să fie angrenată în bătălia pentru un loc de play-off. Ilfovenii continuă pe bancă cu Liviu Ciobotariu și speră la un rezultat pozitiv în primul meci oficial din 2023.
Fulop, Miron, Thiam și Haita au marcat pentru U Cluj. Recent, formația pregătită de Sabău a câștigat cu 4-2 în fața altor elvețieni, Schaffhausen. Thiam, Bic, Ispas și Chipciu au marcat pentru „studenți”. Ultimul joc din 2022 pentru ardeleni s-a disputat la Sfântu Gheorghe și a fost pierdut cu 2-1. Păun și Tudorie au marcat pentru Sepsi în acel duel, iar pentru U Cluj a punctat Thiam din penalty, pe final de meci.
Scoruri live U-BT Cluj-Napoca, rezultate și program meciuri
E firesc și e normal, dar nu mai mult decât trebuie, pentru că am și eu deja o anumită vârstă, am deja experiență, și e și normal să știu să gestionez astfel de momente. La fel, relația cu jucătorii, știu cât să-i încarc, cât să-i responsabilizez, pentru că și aici e un aspect important. Partea fizică este importantă, dar meciurile se câștigă cu mintea.
Pariuri și Pronosticuri Universitatea Cluj vs Voluntari