Fotbal la TV | program de televiziune - Telefootball.net
ro Halep eSports Echipa Fantastică Special Imobiliare 19 Ianuarie 2023 Superliga • SCANDALUL LICENȚELOR EXCLUSIV Scandalul licențelor din Superliga se mută la TAS » Se teme că rămâne șomer și vrea să dea în judecată Federația 1 Campionate • ACUZAȚII Jurnaliștii catalani anunță: „Dani Alves va fi arestat vineri și va fi adus în fața judecătorului” 6 Superliga • FCU Craiova Bauza, făcut praf în direct: „Aș da două milioane de lei vechi pe el! Fițos, neantrenat, scandalagiu” + Becali i-a răspuns lui Mititelu Cristian Tudor Popescu Murray a învins ca în Iliada Traian Ungureanu Fotbal de vânzare Ovidiu Ioanițoaia Revoluția amânată Radu Naum Să muriţi bine! Cristian Geambașu Markovici, un om relaxat Întoarcerea lui Sorescu Murray, ca un copil Alin Buzărin De ce a luat Dică „lanterna” în brațe? Când CTP iese din tabăra patrioților Mărul stricat Cătălin Tolontan INVESTIGAȚIE.
Antena 3 Cel mai puternic antibiotic natural! Se prepară din 4 ingrediente simple:... Campionate • DECLARAȚII Răducioiu nu e singurul! Un alt atacant român a povestit cum a fost injectat cu o substanță roz, când era antrenat de Klopp EXCLUSIV APCH a făcut apel și visează să devină acționar majoritar: „Judecătorul a fost superficial și incoerent” Special • GSP LIVE EXCLUSIV VIDEO Episod tulburător trăit de un fotbalist român în Ucraina: „Mi-a băgat dinții în cap! Nu mai puteam să merg, aveam sângele otrăvit” Auto • ACHIZIȚIE VIDEO+FOTO Dorian Popa a cumpărat un Lamborghini Huracan cu o sumă uluitoare! Primire incredibilă la fabrică + cu ce cadouri l-au răsfățat italienii 68 Superliga • BURSA TRANSFERURILOR Bursa transferurilor Toate mutările făcute în Superliga în acest mercato de iarnă Cu CLEAR faci față oricărei provocări Sportul românesc și mâna întinsă care nu mai spune povești Becali și-a găsit un nou dușman: „Mergem toți la el și îngenunchem: «Împărăția ta, facem toți ca tine»” 37 Tenis • AUSTRALIAN OPEN Altă izbucnire! Djokovic a mers direct la arbitru și i-a cerut să-l dea afară din arenă: „E complet beat! ” + noi emoții cu accidentarea la picior, Nole a primit tratament la vestiar Campionate • ÎNTÂLNIRE Întâlnire de gradul zero la Riad » Cine l-a vizitat pe Ronaldo după transferul la Al Nassr EXCLUSIV Mărturia sinceră a fotbalistului din Superliga lansat de Steaua: „Eram cu cazinourile, cu poker-ul.
OrangeSport Zidane acceptă oferta şi încasează 50 de milioane €, salariu-monstru!... Impact ANUNȚUL MOMENTULUI! Simona Halep, lăsată fără titlu. Lovitura primită peste... Campionate • DECES A murit într-un accident acvatic fotbalistul din MLS lansat de Tottenham Superliga • RAPID - SEPSI Adrian Mutu, prima reacție despre presupusa ofertă din Serie A » Antrenorul a explicat ce își dorește Opinii • EDITORIAL CTP „blocat” de meciul epic de la Australian Open: „Nu pot să cred! Nu știu ce să scriu! Așa ceva nu există! ” 4 Campionate • CUPA GOLFULUI VIDEO+FOTO Nebunie de meci pentru Istvan Kovacs în finala Cupei Golfului » 3 penalty-uri, momente de confuzie și un gol validat de VAR în minutul 120+2 Știri din sport pe TV 67.
000 € Apartament 2 camere 56 mp » Apartamente 2 camere de vanzare 70. 500 € Apartament 3 camere 76 mp REPER: Soseaua Berceni, Metrou Berceni » Apartamente 3 camere de vanzare Vezi alte proprietăți Apartamente Bucuresti • Comision 0% Apartamente Popesti Leordeni • Apartamente finalizate Advertorial Savurăm un slot superdulce, live de la 21 pe YouTube Superbet! MINGEA ESTE ÎN TERENUL TĂU LA AUSTRALIAN OPEN Pariu Gratuit fără condiții... Start în cursa pentru noile premii SuperClub: Dacia 1300 electrică, plus 28... Liga 2 • DINAMO FOTO Burcă a publicat „din greșeală” conversația de pe WhatsApp cu Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer.
Viva Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă! Maria a fost înșelată timp de 16... Campionate • OLANDA „Inima îi funcționează la 30%” » Overmars ar fi rămas cu „daune permanente” după ce a suferit un stop cardiac Tenis • AUSTRALIAN OPEN 2023 Dezastru pentru Nadal! Cât lipsește după accidentarea de la Australian Open + E la un pas să iasă din Top 10 după 19 ani! Unde îl vede Nicolae Dică pe Sorescu la FCSB: „Se pliază foarte bine pe ce vor ei să joace” Campionate • IRAK VIDEO S-au călcat în picioare ca să intre la finala care va fi arbitrată de Istvan Kovacs! Bilanț tragic: doi morți și cel puțin 80 de răniți! 15 INVESTIGAȚIE Bombă! Doi arbitri români, suspectați că au ARANJAT un meci în preliminariile European League » Concluziile șocante ale specialiștilor: „N-am mai văzut niciodată așa ceva! 100% a fost trucat pentru pariuri” 20 Apartament în Cluj? Muncești cât pentru unul în Viena. BNR despre prețurile...
[TRANSMITERE LIVE<<<] Sepsi vs Rapid București în direct
FC Rapid București vs Sepsi OSK rezultate live, H2H și
Casa de Insolvență Transilvania anunță, după ce a analizat documentele interne ale City: „Vom cere instanței antrenarea răspunderii tuturor persoanelor care au administrat City” Campionate • PREMIER LEAGUE Comeback de senzație în Manchester City - Tottenham » KO în 11 minute, după ce aveau 2-0 la pauză! MNC Manchester City TOT Tottenham Superliga • FCSB Gigi se implică în scandalul cu banii de la Dinamo: „Ce demnitate?! Predă-te, mă! ” » Propunerea lui pentru șefia „câinilor”: „Are șmecherie, se pricepe” 2 Campionate • Villarreal - Real Madrid Real Madrid a întors-o pe Villarreal și s-a calificat în „sferturile” Cupei Regelui » Ancelotti, schimbări de geniu VIL Villarreal MAD Real Madrid Gigi Becali își vinde „jucăria” și anunță un nou investitor în fotbalul românesc: „Vrea jucători valoroși din străinătate, să facă o piață” 18 Diverse • INEDIT GALERIE FOTO De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii 19 Libertatea Întreruperea „podului terestru” dintre Crimeea și Rusia.
Să ne dea banii! ” 7 EXCLUSIV Scandal aplanat la Craiova: fotbalistul rebel a fost reprimit în lot Superliga • FCU CRAIOVA Mititelu, după ultimele „manevre” ale lui Becali în cazul Bauza: „Dacă Gigi făcea asta, nu mai vorbeam cu el! ” 26 Superliga • INEDIT GALERIE FOTO „Vikingii” Alibec și Compagno. Grozav, războinicul din viitor » 40 de portrete SF cu vedetele din Liga 1 Tenis • INDECENT VIDEO+FOTO Nick Kyrgios nu s-a putut abține! Imaginile care i-au scandalizat pe fanii tenisului: ce făcea cu iubita lui la Australian Open Hotnews Panică la Moscova? Rușii au urcat sisteme Pantsir pe blocurile înalte Super actriţa care arată BOMBĂ la 55 de ani! Domnii erau înnebuniţi după ea... Vestea zilei pentru Elena Udrea.
Spotmedia FCSB a primit răspunsul după oferta pentru Bauza: „Vorbim de la această... Campionate • STUDIU Remarcabil: Universitatea Craiova peste Real Madrid! + Capitolul unde Farul lui Hagi e în primele 40 de echipe ale Europei EXCLUSIV CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor » A bătut palma cu fotbalistul adversarei din Liga 1 22 VIDEO Șoc după șoc la Australian Open: și favoritul #2 a fost eliminat în turul secund » Implozie pe partea de tablou a lui Djokovic! Opinii • editorial Nedumerirea lui Ioanițoaia după decizia de a-i obliga pe arbitri să-și explice deciziile în fața publicului: „Concret, cum vor proceda «centralii»? ” Liga 2 • PROBLEME EXCLUSIV Dezastru la o echipă de tradiție! Intervenția suporterilor a scurtcircuitat clubul, sponsorul a renunțat, iar președintele vrea să plece Libertatea pentru femei Maria Lungu de la Survivor: «Sunt întreținută all inclusive».
Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate liveGazeta Sporturilor - GSP. ro Fotbal România Superliga Echipe Meciuri Clasament Liga 2 Cupa României Betano Toate știrile Internațional Champions League Europa Conference La liga Premier Bundesliga Serie A Echipa Națională Program Jucători U21 Toate știrile TV Sporturi Formula 1 Handbal Tenis Baschet Moto Ciclism Gimnastică Rugby Auto Box Atletism Hochei Volei Altele Jocurile Olimpice Snooker Video Livescore Meniu rafael nadal ionuţ luţu florin răducioiu australian open Europa League La Liga Premier League Program TV Pariuri sportive Noutati auto Gimnastica Premium Pariuri sportive Investigații Opinii Gazeta Digitală Tolo.
Nu clubul m-a stricat, eu m-am stricat! ” 5 Superliga • GSP LIVE EXCLUSIV VIDEO Povești senzaționale cu Luțu, la GSP Live: „A intrat în giratoriu și nu știa ce să mai facă! A lovit mașina până l-au pus să o repare singur” + „Îl punea pe «Cacao» în locul lui în pat și se întorcea la 6 dimineața” 11 „Era un fel de miniorgie.
Planul luat în... Medvedev avertizează NATO că înfrângerea Rusiei în Ucraina poate declanșa... Observator Ce soluţii au românii care nu-şi mai pot plăti ratele. Reeşalonarea... Agenda V S D L Ma Mi J Oră Competiție / Post TV 16:00 Baschet M CSM Focșani - CSM CSU Oradea Digi 4 16:30 Fotbal, Superliga U Cluj - Voluntari Digi 1, Orange Sport, Prima Sport 20:00 Rapid - Sepsi 21:30 Fotbal, Bundesliga Leipzig - Bayern Munchen Digi 2, Prima 2, Orange 2 22:00 Fotbal, La Liga Mallorca - Celta Vigo Digi 3, Orange 3, Prima 3 Program TV complet Ce scrie azi Gazeta Gigi anunță un nou investitor Messi și Ronaldo, show la Riad Ce face acum „Blocnotes” Aranjamente pentru pariuri! Povești noi cu Luțu Bilanț tragic Sânge otrăvit! Se retrag din campionat?! Superliga • INTERVIU EXCLUSIV Alex Chipciu, interviu pentru GSP » De ce nu mănâncă dimineața: „Tâmpenia aia cu 3 mese pe zi și o gustare” + Ce va face după retragere: „Am asta în cap de mult timp” 3 Campionate • AL NASSR & AL HILAL - PSG 4-5 „Grea” alegere:) » Cine a fost desemnat MVP-ul blockbusterului pentru care PSG a primit 10 milioane de euro Campionate • ARSENAL Liderul din Premier League a rezolvat primul transfer tare al iernii » Poate debuta chiar în derby-ul cu United Campionate • PSG VIDEO+FOTO Show TOTAL cu Messi și Ronaldo! Poate ultimul » VIDEO cu cele 9 goluri ale superamicalului de la Riad Flash News: Cele mai noi informații din sport Playtech Antonia, POZE de INFARCT! Internauţii au înnebunit când au văzut ţinuta...
Rapid Bucuresti vs Sepsi live stream, score and H2H
Sepsi Sf. Gheorghe - Rapid 1-2, în etapa a 7-a din SuperLiga
Clasament, Program, Rezultate si Meciuri Liga 1 Romania - LPF
FCSB
FOTO EPIC FAIL după meci, la Australian Open: „Tocmai a desenat un penis pe cameră! ” » Ce ar fi trebuit să reprezinte: „Sunt varză la desen” Superliga • CFR CLUJ CFR Cluj a cedat un fotbalist cu două titluri la un club din România aflat în colaps Campionate • INTERVIU Momentul în care viața lui Haaland s-a schimbat pentru totdeauna: „În noaptea aceea lucrurile au luat-o razna” Noul pariu al lui Gigi Becali: „Am mare încredere în el. E extraordinar” » Ce i-a spus Mihai Stoica despre acest fotbalist 10 VIDEO Mboumbouni i-a băgat în ceață » Moment fabulos în Liga 1: cum au fost traduse declarațiile noului transfer din Republica Centraficană ObservatorNews Antena 1 Cum s-a lăsat fotografiată Lavinia Pîrva într-un body negru. Soția lui...
Aveam 13 ani! ” Metodele prin care Alexandru Marcu... TV Mania Andreea Bălan, certată dur de un coleg. „Ce fel de om ești ca să faci așa... Campionate • GRECIA Răzvan Lucescu, la fel de furios și după victorie în Grecia: „Poate că sunt nebun, dar mi-au furat campionatul și Cupa” Campionate • ITALIA Răzbunarea lui Hakan Calhanoglu, 3-0 cu Milan: „Karma se întoarce.
I-am mâncat! ” Mironică l-a „tamponat” pe Vlad Iacob » Dialog aprins la TV: „Să-i spunem «Specialul» lui Ovidiu Burcă. Alții sunt o pată pe istoria clubului, nu jucătorii” vs. „Și la Casa Albă s-a întâmplat asta” 9 Superliga • INVESTIGAȚIE LIBERTATEA Noi detalii despre falimentul de sute de milioane de la fostul sponsor al celor de la FCSB » Ce scrie în raportul casei de insolvență despre „contabilitatea fictivă” și persoanele culpabile Handbal • MECIURI TRUCATE EXCLUSIV Unul dintre arbitrii români suspectați că ar fi aranjat un meci internațional pentru pariuri ilegale explică: „Am greșit în meci, dar marea mea greșeală e că am acceptat să arbitrez cu colegul meu” A negociat postul de portar la FCSB cu MM Stoica: "Accept să fiu rezervă"....
PrimaPlay.ro
VIDEO SuperLiga: Rapid București, lider după ce a câștigat